BBC Broadcasting House project wins award

Currie & Brown is proud to have provided cost management services on the BBC Broadcasting House project which has been named as joint winner of the Corporate Workplace award at the British Council for Offices’ London and South East regional finals 2014.

The project also received the regional nomination for the innovation award. The judges considered this project worthy of nomination because of the development of completely new ways of working and broadcasting which have been pioneered by the BBC and incorporated into the redevelopment of Portland Place. Numerous technical innovations which allow these new ways of working, involving challenges in acoustics, vibration, visual and space planning, have been incorporated into the building.

Looking after your data

Thank you for your enquiry. We believe strongly in protecting your privacy. If you are sending us a CV please send it to us via our recruitment pages which can be found here. Our privacy policy explains what information we gather about you, what we use that information for, and who we give that information to. It also sets out our rights in relation to your information and who you can contact for further information or queries. Our full privacy policy can be found here